ProSelf logo

Treninzi i edukacije

Svojim klijentima, privatnim osobama i tvrtkama, nudim mogućnost osobnog i profesionalnog rasta i razvoja kroz raznovrsne radionice, treninge i edukacije.

Razvoj zaposlenika, voditelja i HR stručnjaka – za tvrtke

Tvrtkama nudim „soft skills“ edukacije, edukacije za menadžment te edukacije i mentorstvo za stručnjake u području upravljanja ljudskim potencijalima.

Edukacije za tvrtke zajednički dogovaramo, a to znači da su prilagođene specifičnim potrebama i osobitostima tvrtke s kojom surađujem. Kroz radno iskustvo u području ljudskih potencijala, dok sam i sama bila u ulozi klijenta, naučila sam da upravo ovakav pristup daje najbolje i najdugoročnije rezultate.

Na edukacijama i radionicama „mekih vještina“ razvijamo one vještine koje utječu na naše odnose s drugima  - poslovno, ali i privatno. O njima uvelike ovisi kvaliteta naših međuljudskih odnosa, a time i uspjeh u poslovnom okruženju. Neke od najčešćih tema radionica su komunikacijske vještine, prezentacijske vještine, upravljanje vremenom, proaktivnost, asertivnost i druge.

Stručnjacima u području upravljanja ljudskim potencijalima, koji su novi u HR-u ili im nedostaju specifična znanja u nekom HR segmentu, nudim mogućnost mentorstva „jedan na jedan“ ili grupne edukacije za više kolega iz iste tvrtke.

S menadžerima kompanija radim na unapređenju voditeljskih i liderskih vještina kroz interaktivne radionice. Za menadžere koji su nedavno prešli na voditeljsku poziciju, mogućnost da svoje voditeljske vještine „izbruse“ u grupi, kroz učenje na vlastitim i tuđim greškama, te kroz feedback i interakciju s kolegama veoma je vrijedno iskustvo. Upravljanje ljudima svakodnevno iziskuje korištenje brojnih (mekih) vještina. Čak i kada smo iskusni, u radu s ljudima često ćemo naići na situacije koje nam mogu predstavljati izazov. Na voditeljskim pozicijama neophodno je naučiti kako svakodnevno motivirati sebe i druge, kako dati i primiti povratnu informaciju, rješavati konflikte u timu, postavljati ciljeve zaposlenicima i upravljati učinkom, te voditi timove na daljinu. Ovim, ali i drugim relevantnim temama za voditeljsku ulogu, bavimo se na radionicama za menadžment.

Radionice za osobni rast i razvoj – za zainteresirane pojedince

Osluškujući svoje klijente na psihoterapiji i savjetovanju, te praćenjem trendova i događanja u društvu, s vremena na vrijeme, dođem na ideje za organizaciju tematskih radionica otvorenog tipa. Radionice provodim samostalno ili u suvoditeljstvu s kolegama, stručnjacima u različitim područjima.

Posebno sam ponosna na ciklus razvojno-psiho-edukacijskih radionica za osnaživanje žena pod nazivom „Me, Myself and I“ koji sam vodila s kolegicom Sandrom Latković Prugovečki.

U skoroj budućnosti planiram nove radionice i cikluse radionica s aktualnim i zanimljivim temama.

footer logo

Proself, obrt za savjetovanje, poduku i psihoterapiju, vl. Jasmina Tofant Reljić
OIB: 89883477695

Design and development → Bor Dizdar