ProSelf logo

Upravljanje ljudskim potencijalima

Savjetovanja u upravljanju ljudskim potencijalima, soft skills edukacije, edukacije za management i mentorstvo za kolege koji su novi u području ili im nedostaju specifična znanja u nekom HR segmentu.

Upravljanje ljudskim potencijalima

Tvrtkama nudim usluge savjetovanja u upravljanju ljudskim potencijalima, soft skills edukacije, edukacije za management i mentorstvo za kolege koji su novi u području ili im nedostaju specifična znanja u nekom HR segmentu.

U HR području provela sam 15 intenzivnih godina, na specijalističkim i rukovodećim pozicijama te mogu ponuditi kvalitetna rješenja prilagođena klijentu. Smatram da u ovim izazovnim vremenima poseban naglasak treba staviti na pružanje podrške zaposlenicima u održavanju mentalnog zdravlja i nošenju sa stresom. Iz tog razloga nudim i uslugu savjetovanja zaposlenika na koje ih tvrtka može uputiti ukoliko imaju želju i potrebu (Employee Assistance Program).

Employee assistance programme

ProSelf kompanijama nudi uslugu „Program stručne pomoći i podrške zaposlenicima“ (engl. Employee Assistance Programme - EAP).

EAP je benefit za zaposlenike u vidu podrške stručnjaka za mentalno zdravlje (psihologa, psihoterapeuta) u rješavanju različitih problema iz domene poslovnog i privatnog života. Program je koncipiran na način da strogo poštuje načela dobrovoljnosti i povjerljivosti, te zaposlenici koji se odluče u njemu sudjelovati imaju potpunu sigurnost da se informacije o njima neće dijeliti s poslodavcem. Kompaniji ovakvo ulaganje, osim spoznaje da doprinosi dobrobiti zaposlenika, dugoročno pomaže u jačanju osjećaja pripadnosti, zadovoljstvu zaposlenika, a posljedično i većoj produktivnosti.

Teme s kojima se zaposlenici mogu uključiti u EAP mogu biti iz poslovne sfere npr. postavljanje ciljeva, motivacija i samomotivacija, upravljanje vremenom i odgađanje, komunikacija i odnosi s kolegama i nadređenima, postavljanje granica, mobbing, burnout, balans privatnog i poslovnog života i druge, ali i sve teme privatnog života npr. anksioznost i depresija, gubitak i tugovanje, životne krize i traume, građenje i održavanje kvalitetnih odnosa s drugima, ali i odnosa sa samim sobom, problemi u ljubavnim odnosima i sl.

Važno je naglasiti da je u savjetovanju i terapiji teško odijeliti privatno od poslovnog, te ćemo se razgovarajući o jednom području najvjerojatnije dotaknuti i drugog.

Ukoliko vam se program čini interesantnim i u njemu ste prepoznali dodatnu vrijednost za svoju kompaniju i zaposlenike, vrlo rado ću vam ga detaljnije predstaviti te s Vama porazgovarati o mogućnostima implementacije u Vašu tvrtku.

 

footer logo

Proself, obrt za savjetovanje, poduku i psihoterapiju, vl. Jasmina Tofant Reljić
OIB: 89883477695

Design and development → Bor Dizdar